Program v Domečku bude zahájen 20. září

12.09.2016 08:36

Scházíme se v průběhu školního roku každé úterý, nyní i ve čtvrtky od 9.00 do 11.30 hodin. Pravidelně je na programu cvičení, tvoření, zpívání písniček za doprovodu rytmických nástrojů a prostor pro hru. Do programu je také zařazována dětmi oblíbená krátká maňásková pohádka. Jednou ročně organizujeme dětský den na hřišti, hledání pokladu v parku nebo karneval. Rodiče se mohou občerstvit teplým nápojem a pro děti jsou nachystány křupky, sušenky a ovoce. Nyní se zabydlujeme v nové místnosti zařízené pro děti. 

Konec školního roku jsme uzavřeli venkovními akcemi. Na Dětském dnu děti plnily úkoly a odnesly si odměnu. V parku se konala cesta za pokladem. Nejdříve jsme hledali trasu vyznačenou fáborky a plnili úkoly na jednotlivých stanovištích. Poklad byl nakonec úspěšně nalezen a spravedlivě rozdělen. Počasí nám přálo, a tak si děti mohly ještě pohrát na hřišti a maminky popovídat. Prohlédněte si fotogalerii

Děkujeme za účast a zveme vás opět do Domečku. Začínáme 20. září v 9.00 hodin. 

Aktuální program září a říjen 2016

Mateřské centrum Domeček nabízí už téměř dvacet let program pro děti v předškolním věku a prostor pro sdílení maminek. Navštěvují nás převážně maminky, ale zváni jsou i tatínkové nebo prarodiče, kteří jsou doma s batoletem či předškolákem.

Zpět